AIK:s Paulos Abraham gjorde mål och Blåvitts Emil Holm ordnade en straff. Precis som vanligt var det en mängd 00-talister involverade i den senaste allsvenska omgången.

AIK
Bilal Hussein (2000), Tom Strannegård (2002), Eric Kahl (2001) och Paulos Abraham (2002) startade alla för AIK i det oavgjorda bortamötet med Varbergs BoIS. Abraham hittade nätet när han satte 2-1 i den andra halvleken, men det var bara Hussein som spelade hela 2-2–matchen. Robin Tihi (2002) hoppade in efter 64 minuter.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001) spelade från start i Häckens bortamatch mot Östersunds FK. Han byttes ut efter drygt 70 minuters spel. Ali Youssef (2000) hoppade in med tio minuter kvar.

Djurgården
Oscar Pettersson (2000) hoppade in med tolv minuter kvar i Djurgårdens bortaförlust mot Elfsborg.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) bjöd på en riktig pärla när han gav Falkenberg ledningen hemma mot Helsingborg. Sylisufaj byttes ut efter 64 minuter. Melker Nilsson (2000) byttes in i den andra halvleken och det gjorde också Mohammad Ahmadi (2000) och Matthew Garbett (2002).

Hammarby
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Hammarby i den nionde omgången.

Helsingborgs IF
Armin Gigovic (2002) spelade hela matchen när HIF kryssade mot Falkenberg. Assad Al Hamlawi (2000) byttes in i den andra halvleken.

IF Elfsborg
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Elfsborg i den nionde omgången.

IFK Göteborg
Alhassan Yusuf (2000) spelade hela matchen när IFK Göteborg spelade 1-1 mot Hammarby. Emil Holm (2000, bilden ovanför) hoppade in i den andra halvleken och fixade Blåvitts straff som man sedan kvitterade på. Oscar Vilhelmsson (2003) hoppade också in i slutet.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen när Peking förlorade mot IK Sirius. Ishaq Abdulrazak (2002) byttes in med tio minuter kvar och gjorde sitt första allsvenska mål närhan reducerade till 4-2. Manasse Kusu (2001) blev också inbytt i den 80:e minuten.

IK Sirius
Jamie Roche (2001) byttes in med fem minuter kvar i Sirius hemmaseger mot IFK Norrköping.

Kalmar FF
Isak Jansson (2002) byttes in redan efter 29 minuter när Kalmar mötte Malmö FF. Edvin Crona (2000) byttes in i paus och Carl Gustafsson (2000) fick hoppa in med tio minuter kvar.

Malmö FF
Amin Sarr (2001, blev inbytt med 20 minuter kvar och var på banan när Malmö avgjorde mot Kalmar FF.

Mjällby AIF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Mjällby i den nionde omgången.

Varbergs BoIS
Keanin Ayer (2000) startade och spelade hela matchen när Varberg spelade 2-2 mot AIK. Erion Sadiku (2002) startade också, men blev utbytt med fem minuter kvar. Tashreeq Matthews (2000) spelade hela matchen.

Örebro SK
Jack Lahne (2001) spelade 79 minuter i ÖSK:s hemmaseger mot Mjällby. Dennis Collander (2002) spelade också från start, men blev utbytt i paus. Hussein Ali (2002) blev inbytt med fem minuter kvar.