Även i andra omgången av Allsvenskan fick många spelare födda under 2000-talet speltid.
Unicoach har samlat dem här!

AIK
Robin Tihi (född 2002) och Bilal Hussein (2000) spelade hela matchen hemma mot IFK Norrköping, men åkte där på en 1-4-förlust. Anfallaren Paulos Abraham (2002) byttes in i halvtid och stod för assisten till lagets enda mål.

BK Häcken
Mittfältaren Ali Youssef (2000) kom in med dryga halvtimmen kvar när Häcken fick med sig en sen poäng via 1-1 mot Malmö FF.

Djurgården
Oscar Pettersson (2000) nätade i premiäromgången, men hade inte samma lycka i sin nästföljande match. Där blev det spel under sista halvtimmen när hans Djurgården förlorade med 1-2 mot Örebro.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) hoppade in en kvart från slutet i bortamötet med Mjällby. Falkenberg vann med 1-0.

Hammarby
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Hammarby i den andra omgången.

Helsingborgs IF
Armin Gigovic (2002) och Jakob Voelkerling Persson (2000) startade för HIF i 0-4-förlusten mot Kalmar, men den sistnämnde byttes ut en halvtimme från slutet. Alex Timossi Andersson (2001) och Casper Widell (2003) hoppade in.

IF Elfsborg
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Elfsborg i 2-2-mötet med Hammarby.

IFK Göteborg
Alhassan Yusuf (2000) startade för IFK Göteborg i 2-1-segern mot Varberg. Dessutom hoppade Jesper Tolinsson (2003, bilden ovan) in redan i den 26:e minuten, och Emil Holm (2000) i 32:a. Noah Alexandersson (2001) kom in tio minuter från slutet.

IFK Norrköping
Abdulrazaq Ishaq (2002) gjorde sitt andra raka inhopp när han fick spela de sista minuterna i 4-1-segern borta mot AIK. Debut för året blev det samtidigt för Isak Bergmann Johannesson (2003), inbytt i matchminut 62.

IK Sirius
Joakim Persson (2002) kom in i den 62:a minuten när Sirius bortaslog Östersund med 2-0.

Kalmar FF
Nils Fröling (2000) gjorde två av målen i den klara 4-0-segern mot Helsingborg. Isak Jansson (2002) startade men byttes ut i minut 68, samtidigt som Edvin Crona (2000) kom in på slutet.

Malmö FF
Tim Prica (2002) fick chansen från start på nytt och byttes ut vid en 1-0-ledning mot Häcken i den 62:a minuten. Matchen slutade 1-1.

Mjällby AIF
Taylor Silverholt (2001) fick återigen allsvensk speltid i förlustmötet, 0-1, med Falkenberg. Han hoppade in i matchminut 69.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux och Keanin Ayer (båda födda 2000) hoppade återigen in för Varberg mot IFK Göteborg, i en match som slutade 1-2. Därtill gjorde Sebastian Nanasi (2002, bilden ovan) entré med halvtimmen kvar att spela.

Örebro SK
Ingen av ÖSK:s 00-talister fick någon speltid i segermötet (2-1) med Djurgården.

Östersunds FK
Jordan Attah Kadiri (2000) spelade hela matchen för Östersund när man förlorade med 0-2 mot Sirius.