En allsvensk debutant fick vi se i den senaste allsvenska omgången. IFK Göteborgs Oscar Vilhelmsson hoppade in sent mot Djurgården och fick sina första allsvenska minuter i den blåvitrandiga tröjan.

AIK
Robin Tihi (2002), Bilal Hussein (2000), Tom Strannegård (2002) och Eric Kahl (2001) startade alla för AIK i 2-0–förlusten mot Helsingborgs IF. Kahl och Strannegård byttes ut i den andra halvleken.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001) och Ali Youssef (2000) hoppade in i andra halvlek när Häcken förlorade borta mot Mjällby AIF.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den sjunde omgången.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) spelade från start, men blev utbytt i 0-1–matchen mot Östersunds FK. Mittfältaren Lorik Ademi (2001) byttes in i den andra halvleken.

Hammarby
Aimar Sher (2002) byttes in med drygt 20 minuter kvar när Hammarby kryssade mot IK Sirius.

Helsingborgs IF
Alex Timossi Andersson (2001) startade och målade mot AIK, samtidigt som Innermittfältaren Armin Gigovic (2002) spelade hela matchen. Timossi Andersson, utbytt i den andra halvleken i HIF:s första seger för säsongen, gav plats till Filip Sjöberg (2000). Assad Al-Hamlawi (2000) fick på nytt hoppa in i slutminuterna.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002) byttes in efter 69 minuter och var på planen när Elfsborg vände och vann borta mot Kalmar FF.

IFK Göteborg
Jesper Tolinsson (2003) orsakade en straff och drog på sig ett rött kort i förlustmatchen mot Djurgården. Emil Holm (2000) samt innermittfältaren Alhassan Yusuf (2000) spelade hela matchen, och offensive mittfältaren Noah Alexandersson (2001) byttes ut efter 45 minuter. Oscar Vilhelmsson hoppade in i slutminuterna och fick göra allsvensk debut.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003, bilden ovanför) spelade från start när IFK Norrköping fick en pinne med sig från Malmö.

IK Sirius
Joakim Persson (2002) hoppade in med åtta minuter kvar i IK Sirius oavgjorda bortamöte med Hammarby.

Kalmar FF
Edvin Crona (2000) spelade från start när Kalmar förlorade hemma mot Elfsborg. Crona byttes ut i den 87:e minuten. Han gav plats till den en månad yngre Johan Arvidsson (2000).

Malmö FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Malmö FF i den sjunde omgången.

Mjällby AIF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Mjällby i den sjunde omgången.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000) startade och spelade 89 minuter när Varberg förlorade i Örebro. Keanin Ayer (2000) hoppade in i slutminuterna, men kunde inte hjälpa laget till poäng.

Örebro SK
Inlånade Jack Lahne (2001) spelade 79 minuter och var på plan när Örebro gjorde matchens enda mål mot Varbergs BoIS. Mittfältaren Dennis Collander (2002) hoppade in med tre minuter kvar av ordinarie speltid.

Östersunds FK
Jordan Attah Kadiri (2000, bilden ovanför) spelade 84 minuter och smällde in matchens enda mål när ÖFK bortabesegrade Falkenbergs FF.