Flera ungdomar gjorde allsvensk debut när totalt 34 spelare födda 2000 eller senare deltog i den sjätte omgången i Allsvenskan.

AIK
Paulos Abraham (född 2002), Robin Tihi (2002), Tom Strannegård (2002) och Eric Kahl (2001) startade alla för AIK i 1–1-mötet med Falkenberg. Strannegård och Kahl byttes ut i andra halvlek, medan Bilal Hussein (2000) hoppade in.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001) och Ali Youssef (2000) hoppade in i andra halvlek när Häcken tog en 3–0-seger mot Hammarby.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den sjätte omgången.

Falkenbergs FF
Mittfältarna Lorik Ademi (2001) och Melker Nilsson (2000) gjorde startdebuter i Allsvenskan, och byttes ut i andra halvlek, när FFF sånär fick med sig alla tre poäng hem från bortamötet med AIK. Edi Sylisufaj (2000) inledde på bänken och hoppade in i den 68:e minuten.

Hammarby
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Hammarby i den sjätte omgången.

Helsingborgs IF
Innermittfältaren Armin Gigovic (2002, bilden ovan) placerade in sitt första mål i Allsvenskan från distans, assisterad av inhopparen Alex Timossi Andersson (2001), när laget hämtade upp underläge till 2–2 mot Djurgården. Assad Al-Hamlawi (2000) fick hoppa in i slutminuterna.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002) hoppade in för femte gången i år när Elfsborg fortsatte sin obesegrade start på säsongen med en 1–0-vinst hemma mot Malmö FF.

IFK Göteborg
Backarna Jesper Tolinsson (2003) och Emil Holm (2000) samt innermittfältaren Alhassan Yusuf (2000) spelade hela matchen, och offensive mittfältaren Noah Alexandersson (2001) byttes ut efter en timmes spel, i 3–1-förlusten mot IFK Norrköping.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) gjorde sitt första allsvenska mål och levererade en ny assist när IFK Norrköping återvände till vinnarspåret med en 3–1-seger mot IFK Göteborg. Abdulrazaq Ishaq (2002) hoppade in i slutet av matchen.

IK Sirius
Backen Johan Karlsson (2001, bilden överst) gjorde sin allsvenska debut då han hoppade in i slutminuterna när Sirius bevakade hem tre poäng efter att ha vänt underläge till 2–1 mot Örebro. Anfallaren Joakim Persson (2002) startade matchen och byttes ut i halvtid.

Kalmar FF
Kalmar fortsätter att ge gott om unga spelare från de egna leden chansen. Isak Jansson (2002, bilden ovan), Carl Gustafsson (2000) och Nils Fröling (2000) startade alla i 1–0-förlusten mot Varberg, medan anfallaren Edvin Crona (2000) byttes in i andra halvlek.

Malmö FF
Anfallaren Tim Prica (2002) spelade större delen av den andra halvleken när Malmö förgäves jagade en kvittering borta mot Elfsborg.

Mjällby AIF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Mjällby i den sjätte omgången.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000, bilden ovanför ”Kalmar FF”) startade och byttes ut på stopptid när Varberg vann med 1–0 hemma mot KFF. Erion Sadiku (2002) och Keanin Ayer (2000) hoppade in sent när trepoängaren skulle säkras.

Örebro SK
Inlånade Jack Lahne (2001) byttes ut i halvtid när ÖSK tappade ledning till 2–1-förlust borta mot Sirius. Mittfältaren Dennis Collander (2002) gjorde allsvensk debut med ett inhopp på stopptid, medan ytterbacken Hussein Ali (2002) gjorde säsongsdebut när han byttes in.

Östersunds FK
Jordan Attah Kadiri (2000) spelade återigen hela matchen och drog på sig en varning när ÖFK inte lyckades spräcka Mjällbys målnolla.