30 spelare födda på 2000-talet fick speltid under Allsvenskans fjärde omgång.
Du hittar samtliga här!

AIK
18-årige vänsteryttern Eric Kahl (2001) fick en lyckad allsvensk debut när AIK spelade 2-2 mot Malmö FF. Han gick ut i andra halvlek, precis som Tom Strannegård (2002). Bilal Hussein (född 2000) spelade däremot hela matchen och gjorde dessutom mål, för andra matchen i rad. Försvararen Robin Tihi (2002) kom in direkt efter pausvilan.

BK Häcken
Ali Youssef (2000) hoppade in först på tilläggstid när Häcken besegrade Helsingborg med 1-0.

Djurgården
Oscar Pettersson (2000) byttes in strax före halvtidspausen när Djurgården besegrade Kalmar med klara 5-0 på hemmaplan.

Falkenbergs FF
En trio 00-talister byttes in för Falkenberg i 1-3-förlusten mot grannen Varberg: Edi Sylisufaj (2000), Gabriel Johansson (2000, bilden ovan) och Lorik Ademi (2001). Det var även Ademis debut i Allsvenskan.

Hammarby
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Hammarby i den fjärde omgången.

Helsingborgs IF
Armin Gigovic (2002) och Alex Timossi Andersson (2001) startade för HIF i 0-1-förlusten mot Häcken. Skåningarna bytte dessutom in Casper Widell (2003) direkt i andra halvlek, medan Filip Sjöberg (2000) fick komma in först på slutet.

IF Elfsborg
Både Jacob Ondrejka (2002) och Prince Isaac Kouame (2000) hoppade in i den andra halvleken när Elfsborg spelade 1-1 mot Örebro.

IFK Göteborg
Jesper Tolinsson (2003), Emil Holm (2000, bilden ovan) och Alhassan Yusuf (2000) startade för IFK Göteborg i 2-2-mötet med Sirius. Därtill hoppade Noah Alexandersson (2001) in i andra halvlek.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003, översta bilden) startade för Norrköping i 4-2-segern borta mot Östersund och stod för två målgivande framspelningar. En assist blev det även för inhopparen Abdulrazaq Ishaq (2002).

IK Sirius
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Sirius i den fjärde omgången.

Kalmar FF
Nils Fröling (2000) och Isak Jansson (2002) gick båda av i matchminut 62 när Kalmar åkte på en storförlust, 0-5, mot Djurgården. Edvin Crona (2000) byttes in i samma veva.

Malmö FF
Tim Prica (2002) hoppade in för MFF i den 58:e minuten när man mötte AIK på bortaplan. Matchen slutade 2-2.

Mjällby AIF
Taylor Silverholt (2001) fick spela hela andra halvlek när Mjällby vände underläge till en 2-1-seger mot Hammarby.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000) startade för Varberg i 3-1-segern mot Falkenberg. Det blev dessutom ett kortare inhopp för Keanin Ayer (2000).

Örebro SK
Jack Lahne (2001) hoppade in mitt i den andra halvleken när Örebro spelade 1-1 borta mot Elfsborg.

Östersunds FK
Jordan Attah Kadiri (2000, bilden ovan) spelade nästan hela matchen för Östersund när man förlorade med 2-4 mot Norrköping. Det blev dessutom ett mål för den nigerianske anfallaren.