Under 2023 publicerades 126 artiklar på Unicoach.se. Här är de mest lästa!

1. Spelschema, tabell och resultat Skandinaviska Mästerskapen U19
Samlingsartikeln för Skandinaviska Mästerskapen, som avgjordes i månadsskiftet november-december, var den allra mest populära under 2023.

2. Spelschema, tabell och resultat Skandinaviska Mästerskapen U17
Turneringen i Borås hade ”bara” två svenska deltagare – Mjällby och AIK – men drog stort intresse. Den här artikeln fick också extra skjuts av att samtliga laguppställningar publicerades, vilket bland annat efterfrågades av de scouter som var på plats.

3. Tabeller, resultat och matcher SEF Trophy
SEF Trophy spelas för P15-lag i samband med Gothia Cup, och turneringen håller alltid hög klass. I år blev den dessutom extra dramatisk: Djurgården fick en spelare utvisad tidigt i finalen mot IFK Göteborg, men tvingade ändå fram straffar. Där vann sedan ”Blåvitt”. Här gick det att följa deras väg till den matchen.

4. AIK får sin drömfinal i Gothia Puma Trophy
Ja, vilken fotbollsvecka det blev i Göteborg! AIK och Mjällby imponerade stort i Gothia Puma Trophy för P17-lag, men det var bara de förstnämnda som tog sig till final. Unicoach var givetvis på plats, och skrev den här artikeln efter semifinalsegern mot colombianska Deportivo Cali.

5. Tabeller, resultat och matcher i Gothia Puma Trophy
Ännu en samlingsartikel, här från Gothia Puma Trophy för P17-lag. En turnering som även i år lockade enorma publiksiffror i Göteborg.

6. Här är lagen som möts i årets SEF Trophy
Det är tydligt att SEF Trophy intresserar många. Den här artikeln, med lottningen inför årets turneringar, tog sig nästan in på Unicoachs topp fem!

7. Spelschemat klart i Skandinaviska Mästerskapen för U19-lag
Även Skandinaviska Mästerskapen har ett högt anseende inom akademifotbollen, och här gick vi igenom förutsättningar och lottning inför starten av U19-turneringen.

8. Spelarna i SEF Trophy
En lista med framtidsspelare – ja, det gick att hitta här ovanför!

9. Slutspelsgrupperna klara i P16 Allsvenskan
P16 Allsvenskan var en riktig höjdartävling under 2023, med många bra lag som slogs om guldet. Här lade vi fram förutsättningarna inför slutspelsgrupperna, och det var många som läste!

10. Lottningen klar till Ligacupen 2023/2024
När 2023 gick mot sitt så drog Ligacupens gruppspel igång. Det var uppenbart att många såg fram emot det, med tanke på att den här artikeln hamnade bland de tio främsta.

Bubblare:

11. Här är höstens höjdpunkter
12. De här kan bli årets Unicoachspelare
13. Två svenska klubbar i Skandinaviska för U17-lag
14. Svenska spelarna i Puma Trophy
15. Storseger för ”Blåvitt” i Skandinaviska