När vi kommit halvvägs i de fyra U21-serierna hittar vi Malmö FF, IF Elfsborg, IFK Värnamo och Djurgården i topp i respektive grupp.

U21 Södra

I den U21 södra har Malmö FF ryckt ifrån ordentligt i toppen. På sju matcher har man spelat ihop 14 poäng och har en lucka på sex poäng ner till tabelltvåanVarbergs BoIS. Den enda förlusten kom i matchen mot Helsingborgs IF, som just nu befinner sig på en tredjeplats på åtta poäng.

Nästa match spelas mellan Helsingborgs IF och Landskrona BoIS den 18:e juli.

U21 Västra

I den västra gruppen är det gulsvarta Elfsborg som tagit hand om förstaplatsen halvvägs in i serien. De har gått igenom våromgångarna helt utan förlust och har spelat ihop 13 poäng på 5 matcher. Man har också en imponerande målskillnad tack vare 13 gjorda mål på fem matcher. Med Skövde AIK på åtta poäng har man gott om luft ner till andraplatsen.

Den 18:e juli spelas nästa match då IFK Göteborg tar emot GAIS.

U21 Östra

Österut hittar vi IFK Värnamo och Mjällby på samma poäng högst upp i tabellen, dock har Värnamo en match mindre spelad än de gulsvarta från listerlandet och har därmed chansen att rycka loss och inta förstaplatsen på egen hand.

Nästa match spelas den 17:e juli då J-södra tar emot MAIF.

U21 Norra

I den norra seriegruppen är det Djurgården och IFK Norrköping som har gått bäst och har totalt spelat ihop 7 poäng var på 4 spelade matcher. Däremot ligger Degerfors på en tredjeplats med 4 poäng och en match mindre spelad.Inget av lagen har gått obesegrade genom serien och gruppen är fortfarande öppen för kamp om höstens slutspelsplats.

Nästa match spelas den 31:a juli mellan Degerfors och Gefle IF.

U21-serierna avgörs under 2023 i fyra seriegrupper, Norra (4 lag), Västra (6 lag), Östra (5 lag) och
Södra (6 lag). Varje lag spelar två matcher mot varje annat lag i sin seriegrupp. De vinnande lagen
kvalificerar sig till semifinaler där bästa ettan möter fjärde bästa ettan på hemmaplan. Näst bästa ettan möter tredje bästa ettan på hemmaplan. Semifinalerna spelas senast den 19:e oktober.