Två lag som vunnit alla sina matcher möts i SEF Trophy-finalen: Djurgården och IFK Göteborg.
– Allt kan hända, men jag hoppas att det blir Djurgårdens match, säger tränaren Joao Correia.
– Vi har klarat ett delmål, nu är det bara det sista kvar, säger IFK Göteborgs coach Liam Wohlén.

Gothia Park Academy bjöd på veckans kanske bästa väder när semifinalerna avverkades på fredagseftermiddagen.

IFK Göteborg var där först att säkra en biljett i finalen via 4-1 mot Mjällby, trots ett tidigt baklängesmål.
– Vi gör det lite onödigt spännande igen genom att släppa in ett tidigt mål, men vi visar en otrolig styrka genom att vända snabbt. Sedan demonstrerar vi också våra defensiva kvalitéer, vilket vi kanske inte behövt innan. Jag hoppas att vi kan bygga vidare på det till finalen, säger Liam Wohlén.

Benjamin Brantlinds och Haydar Sultans mål innebar en 2-1-ledning in till pausvilan, och efter densamma ökade August Videgren och Axel Sjöström Falk på försprånget.
– Vi är såklart besvikna över att inte gå vidare till final, men zoomar man ut så tycker jag att vi har gjort en fantastisk turnering. Jag är väldigt stolt över killarna, säger Mjällbytränaren Jonas Andersson.

Samtidigt är det möjligt att favoritskapet i guldmatchen bör ligga på Djurgården, som stod för en enormt övertygande insats i sin semifinal mot BK Häcken.

Mittbacken Mario Amini gjorde två mål, medan Milian Jansson och Ahmed Saeed noterades för övriga två som resulterade i en relativt komfortabel 4-1-seger.
– Det är inte bara den här matchen utan i hela turneringen har killarna varit väldigt duktiga. Det är en bra och lovande grupp, och idag var vi verkligen koncentrerade från början till slut, säger Djurgårdens huvudansvarige, Joao Correia.

Han ser också fram emot lördagens final på SKF Arena.
– IFK Göteborg är ett väldigt bra lag, ett solitt lag, med en bra tränare som jag gillar. Vi får se hur det går, allt kan ju hända, men jag hoppas att det blir Djurgårdens match!

Finalen sänds direkt på Fotbollplay.se. Du hittar den här!

SEF Trophy, semifinaler:
Mjällby AIF – IFK Göteborg 1-4 (1-2)

Målen: 1-0 (7) Olle Nilsson Lööv, 1-1 (11) Benjamin Brantlind, 1-2 (18) Haydar Sultan, 1-3 (40) August Videgren, 1-4 (56) Axel Sjöström Falk.

Djurgårdens IF – BK Häcken 4-1 (1-0)
Målen: 1-0 (5) Mario Amini, 2-0 (33) Milian Jansson, 3-0 (36) Mario Amini, 3-1 (46) Adam Sheikh Abdullahi, 4-1 (53) Ahmed Saeed.

Gothia Park Academy, Göteborg.