Ingen av Allsvenskans yngre förmågor gjorde mål i årets 25:e omgång – men däremot drog de på sig ett par gula kort …

AIK
Eric Kahl (född 2001) spelade hela matchen och noterades även för en varning på tilläggstid när AIK spelade 2-2 borta mot Norrköping. Även Paulos Abraham (2002) och Erik Ring (2002) startade, men gick ut under slutkvarten.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001, bilden längst upp) gjorde inga mål när han spelade 90 minuter i 2-2-mötet med Mjällby, men däremot drog han på sig ett gult kort.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den 25:e omgången.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) byttes in i den 67:e matchminuten när Falkenberg spelade 0-0 borta mot Kalmar.

Hammarby
Aimar Sher (2002) var med från start när Hammarby tog en 3-1-seger mot Östersund, och byttes sedan ut efter 76 minuters spel. Kort senare gjorde även Akinkunmi Ayobami Amoo (2002) entré.

Helsingborgs IF
Alex Timossi Andersson (2001) spelade hela matchen när Helsingborg förlorade med 2-3 mot Örebro.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002) kom in med tjugo minuter kvar i Elfsborgs 0-0-möte med Varberg, medan Prince Isaac Kouame (2000) äntrade planen först på tilläggstid.

IFK Göteborg
Yahya Kalley (2001, bilden ovan) och Alhassan Yussuf (2000) startade båda för IFK Göteborg i 1-3-förlusten mot Malmö FF, och byttes dessutom ut i samma matchminut: 78. In då kom bland andra Emil Holm (2000).

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen när Norrköping fick med sig ett 2-2-resultat mot AIK.

IK Sirius
Jamie Roche (2001) utgick redan efter 27 minuter när Sirius förlorade med 0-4 mot Hammarby. Han ersattes av Johan Karlsson (2001).

Kalmar FF
Edvin Crona (2000) och Nils Fröling (2000) – som bland annat drog på sig ett gult kort – fick båda 67 minuters speltid i 0-0-mötet med Falkenberg. När de gick ut kom Isak Jansson (2002) in, och på slutet gjorde även Carl Gustafsson (2000) entré.

Malmö FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Malmö FF i den 25:e omgången.

Mjällby AIF
Adam Petersson (2000) hoppade in tio minuter från slutet när Mjällby spelade 2-2 borta mot Häcken.

Varbergs BoIS
Gideon Mensah (2000, bilden ovan) och Erion Sadiku (2002) fanns båda med i Varbergs startuppställning i 0-0-mötet med Elfsborg, men bara den förstnämnde var kvar på planen fram till slutsignalen. Keanin Ayer (2000) hoppade in med åtta minuter kvar.

Örebro SK
90 minuters speltid blev det för Hussein Ali (2002) när Örebro tog en 3-2-seger på hemmaplan mot Helsingborg.

Östersunds FK
Nikolaos Dosis (2001) kom in tio minuter från slutet när Östersund förlorade med 1-3 hemma mot Hammarby.