Målskyttar, framspelare och debutanter – ja, Allsvenskans 26:e omgång bjöd på lite av varje ur en talangsynpunkt.

AIK
Erik Ring (född 2002) stod för sin första allsvenska poäng när han passade fram till matchens enda mål mot Varberg. Men han var inte den ende 2000-talisten som startade i AIK, utan fick även sällskap av Eric Kahl (2001), Paulos Abraham (2002) samt Bilal Hussein (2002). Av dessa var det dock bara Kahl som spelade 90 minuter.

BK Häcken
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Häcken i den 26:e omgången.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den 26:e omgången.

Falkenbergs FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Falkenberg i den 26:e omgången.

Hammarby
Aimar Sher (2002) spelade hela matchen och var dessutom den som stänkte dit 1-1-målet på tilläggstid hemma mot Häcken.

Helsingborgs IF
Alex Timossi Andersson (2001, bilden) spelade hela matchen när Helsingborg åkte på en 0-1-förlust hemma mot Malmö FF. Ludvig Carlius (2001) kom in i slutminuterna.

IF Elfsborg
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Elfsborg i den 26:e omgången.

IFK Göteborg
Yahya Kalley (2001) lämnade planen efter bara 35 minuters spel i 0-1-förlusten mot Örebro, vilket innebar att Emil Holm (2000) fick komma in. Ett inhopp blev det även för Alhassan Yussuf (2000), som äntrade planen med kvarten kvar.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen när Norrköping åkte på en 1-2-förlust borta mot Elfsborg. Abdulrazaq Ishaq (2002) kom in direkt efter halvtidspausen.

IK Sirius
Både Jamie Roche (2001) och Johan Karlsson (2001) gjorde inhopp redan under första halvan av den första halvleken när Sirius spelade 2-2 mot Kalmar.

Kalmar FF
Carl Gustafsson (2000) spelade 78 minuter när Kalmar tog en poäng via 2-2 borta mot Sirius. Även Isak Jansson (2002) fick speltid genom att komma in när ungefär en halvtimme återstod.

Malmö FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Malmö FF i den 26:e omgången.

Mjällby AIF
Adam Petersson (2000) hoppade in med kvarten kvar när Mjällby tog en 3-0-seger hemma mot Östersund.

Varbergs BoIS
Gideon Mensah (2000) startade och Erion Sadiku (2002) gjorde ett inhopp i slutminuterna när Varberg åkte på en 0-1-förlust borta mot AIK.

Örebro SK
Hussein Ali (2002) spelade samtliga 90 minuter när Örebro tog en 1-0-seger borta mot IFK Göteborg. Även Dennis Collander (2002) fick lite speltid på slutet.

Östersunds FK
Malcolm Stolt (2000, bilden) fick göra sin första match i Allsvenskan när han hoppade in på slutet i 0-3-förlusten mot Mjällby. Även Nikolaos Dosis (2001) gjorde entré i den andra halvleken.