25 spelare födda på 2000-talet fick speltid under Allsvenskans 22:a omgång. Ingen av dem lyckades dock näta.

AIK
Det blev 90 minuters speltid – och ett gult kort – för Eric Kahl (född 2001) i 1-0-segern mot Mjällby. Även Paulos Abraham (2002) startade, men byttes ut i den 70:e minuten.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001) spelade en och en halv halvlek när Häcken åkte på en 0-3-förlust mot Malmö. Kevin Yakob (2000) kom in först på slutet.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den 22:a omgången.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) byttes ut efter 78 minuter när Falkenberg förlorade med 1-3 på hemmaplan mot Hammarby. Matthew Garbett (2002) kom in i samma veva.

Hammarby
Aimar Sher (2002) spelade hela den andra halvleken när Hammarby tog en 3-1-seger borta mot Falkenberg.

Helsingborgs IF
Ian Pettersson (2002) vaktade stolparna i 0-1-förlusten mot Östersund, där även Armin Gigovic (2002) spelade hela matchen. Jakob Voelkerling Persson (2000, bilden längst upp) startade också, men byttes ut efter 79 minuter. Alex Timossi Andersson (2001), som varit i fin målform på sistone, hoppade in när ungefär 25 minuter återstod.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002, bilden ovan) hoppade in i den andra halvleken när Elfsborg spelade 0-0 mot IFK Göteborg.

IFK Göteborg
Yahya Calley (2001) och Alhassan Yusuf (2000) spelade hela matchen för IFK. Göteborg när man fick med sig 0-0 borta mot topplaget Elfsborg.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen, och fick även ett gult kort, när Norrköping tog en 2-1-seger borta mot Djurgården.

IK Sirius
Jamie Roche (2001) startade återigen för Sirius när man åkte på en 1-2-förlust mot Örebro. Han byttes ut med tio minuter kvar, till förmån för Johan Karlsson (2001).

Kalmar FF
Isak Jansson (2002) startade i 1-1-mötet med Varberg, men byttes ut med tjugo minuter kvar. In kom istället Edvin Crona (2000).

Malmö FF
Amin Sarr (2001) byttes in under slutminuterna när Malmö FF besegrade Häcken med 3-0.

Mjällby AIF
Adam Petersson (2000, bilden ovan) slet i 90 minuter på Mjällbys mittfält när man åkte på ett sent förlustmål mot AIK.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000) startade för Varberg i 1-1-mötet med Kalmar, och utgick sedan efter 63 minuters spel. På slutet bytte laget även in Erion Sadiku (2002).

Örebro SK
Dennis Collander (2002) spelade den första halvleken när Örebro tog en 2-1-seger mot Sirius. Hussein Ali (2002) kom in först på tilläggstid.