Även i år arrangeras Morgondagens stjärnor, matchen mellan de främsta talangerna i Ettan norra och Ettan södra. Spelplats är Bravida Arena i Göteborg, lördagen den 26 november. 

Under de senaste två säsongerna har talangmötet ställts in på grund av coronapandemin, och senast det spelades var därför 2019 på Tele2 Arena i Stockholm.

I Morgondagens stjärnor får i år spelare födda 2002 eller senare chansen att visa upp sig. Tränare för det norra laget blir Douglas Jakobsen (Sollentuna FK) och Nenad Djordjevic (Hammarby TFF), medan det södra coachas av Mesut Meral (BK Olympic) och Erik Lund (Ljungskile SK). 

Trupperna meddelas senare i höst.
– Det känns jättekul att vi efter två pandemisäsonger får lov att arrangera Morgondagens stjärnor igen. Någonstans är det höjdpunkten på året då vi tar ut de bästa talangerna i de två serierna och ställer dem mot varandra i en allstar-match. Det är viktigt för ligan, som kallas för “talangernas liga”, att kunna påvisa den bredd och topp som det finns bland talangerna i Ettan. När vi tittar på talangerna i år är det med stor spänning som vi ser fram emot att spika trupperna, säger Jimmy Fors, utvecklingschef för Ettanfotboll och ansvarig för Morgondagens stjärnor.

Foto: Pelle Börjesson/Idrottsfoto