IK Sirius går som tåget och har fortsatt full poäng i P19 Allsvenskan Norra efter fem spelade matcher. I den södra serien toppar HBK med 17 pinnar på åtta matcher.

De båda P19-serierna fortsätter rulla på och trots att tabellerna haltar en del är det tydligt vilka lag som ser ut att hamna var.

P19 Allsvenskan Södra

Halmstads BK toppar tabellen, men tre lag jagar (och kan gå om) med färre matcher spelade. I skytteligan är det Elfsborgs Besfort Zeneli som toppar med sina fem mål på fem matcher. Fem spelare är hack i häl på Zeneli med sina fyra mål.

P19 Allsvenskan Norra

IK Sirius har fem raka segrar och toppar den norra serien. De tre stora Stockholmslagen jagar närmast och Djurgården står också helt utan poängtapp, men med en match mindre spelad. Djurgårdens Kofi Fosuhene Asare går som på moln och toppar skytteligan på tolv mål efter fyra matcher. Fosuhene Asare har gjort lika många mål som tvåan och trean tillsammans. AIK:s Ahmad Faqa och Sirius Oliver Johansson delar på andraplatsen med sex mål vardera.

FOTO: Bildbyrån