Eric Kahl och Isak Bergmann Johannesson ifjol. Vilka billiga talanger tar steget och blir värdefulla Allsvenskan Fantasy-spelare i år? Här ger vi er en lista med potential.

Dennis Collander (ÖSK), 5,0Mkr
Örebro-mittfältaren Dennis Collander gjorde 582 allsvenska minuter ifjol. Om vi ska gå på det vi sett under försäsongen nu så lär det bli betydligt fler timmar på fotbollsplanen än så för offensivt smarte Collander. 18-åringen levererade flera assister under försäsongen, där han även var given i startelvan under gruppspelet i Svenska Cupen.

Jesper Tolinsson (GBG), 5,0Mkr
18-årige Jesper Tolinsson spelade 444 minuter ifjol, och det kommer inte bli några 30 matcher för den unge mittbacken i år heller. Men det handlar främst om att han redan skrivit på för belgiska Lommel och lämnar i sommar. Fram till dess kan det dock bli en del matcher i ett defensivt organiserat Blåvitt, som väntas ställa upp med tre mittbackar i år. Mängden skador i laget kan glänta ytterligare på dörren till startelvan.

Jacob Ondrejka (IFE), 5,5Mkr
Efter att ha seglat upp som ett jättelöfte i Landskrona BoIS skrev yttern Jacob Ondrejka på för Elfsborg inför fjolårssäsongen. Han gjorde 21 matcher ifjol – varav 20 var inhopp. På de 493 minuterna samlade han ihop ett mål och två assist i tabelltvåan. Rasmus Alm verkar vara given på ena kanten i Gulsvart, men på andra sidan lär Ondrejka ha alla chanser att få gott om speltid om han tar sina chanser.

Johan Karlsson (IKS), 4,5Mkr
Passningssäkre Johan Karlsson har fått spela både wingback och innermittfältare i Sirius på försäsongen, och i Allsvenskan ifjol blev det solida 780 minuters speltid. Han är en av flera unga egna produkter som kommit fram i Uppsala-klubben, där Jamie Roche precis som Karlsson kan spela både i backlinjen och på mittfältet. Ifjol slog Axel Björnström igenom som en komet, kan det bli Karlssons tur i år?

Sebastian Nanasi (MFF), 4,5Mkr
Det finns gott om unga duktiga talanger i MFF:s organisation, men vem blir näste Anel Ahmedhodzic som slår igenom i A-laget? Sebastian Nanasi var ifjol utlånad till Varbergs BoIS, där det var svårt att slå sig in i en välfungerande offensiv. På försäsongen har Nanasi tagit stora kliv framåt i Malmö – ett inhopp som vände en träningsmatch mot IFK Göteborg sticker ut – och belönats med ett nytt kontrakt.

Ta mig till Allsvenskan Fantasy!