Amin Sarr spelade hem SM-guldet med Malmö FF, Emil Holm avgjorde bottenmötet för IFK Göteborg och Noel Hansson gjorde sin debut för Sirius.
Det är några av talangrubrikerna från omgång 27!

AIK
Erik Ring (född 2002), Eric Kahl (2001) och Paulos Abraham (2002) startade samtliga för AIK i 1-0-segern mot Djurgården, men det var bara Kahl som blev kvar på planen fram till slutsignalen. På tilläggstid fick även Bilal Hussein (2002) komma in.

BK Häcken
Både Ali Youssef (2000) och Patrik Wålemark (2001) fick göra inhopp i mitten av den andra halvleken när Häcken tog en 2-1-seger hemma mot Östersund.

Djurgården
Mattias Mitku (2001) hoppade in i den 72:a minuten i Djurgårdens derbymatch mot AIK. Där blev det dock förlust, 0-1.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) hoppade in när halvtimmen återstod i samband med 1-3-förlusten hemma mot Elfsborg.

Hammarby
Aimar Sher (2002) kom in i början av den andra halvleken och Akinkunmi Amoo (2002) i slutet på densamma när Hammarby förlorade med 2-5 borta mot Varberg.

Helsingborgs IF
Alex Timossi Andersson (2001) spelade hela matchen när Helsingborg åkte på en 0-1-förlust hemma mot IFK Göteborg.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002) hoppade in i matchminut 71 när Elfsborg tog en 3-1-seger borta mot Falkenberg. En kvart senare fick han även sällskap av Prince Isaac Kouame (2000)

IFK Göteborg
Alhassan Yussuf (2000) spelade hela matchen när IFK Göteborg besegrade Helsingborg med 1-0 på bortaplan, och det gjorde även Emil Holm (2000, bilden längst upp). Den sistnämnde intog dessutom en huvudroll genom att göra matchens enda mål.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen när Norrköping åkte på en 0-2-förlust mot Mjällby. Abdulrazaq Ishaq (2002) kom in först i slutminuterna.

IK Sirius
Både Jamie Roche (2001) och Johan Karlsson (2001) startade i 0-4-förlusten mot Malmö FF, men byttes ut under slutkvarten. I samma veva hoppade Isak Bråholm (2000) och den allsvenske debutanten Noel Hansson (2003) in.

Kalmar FF
Carl Gustafsson (2000) och Isak Jansson (2002) startade båda i Kalmars 1-0-seger mot Örebro. Den sistnämnde byttes senare ut, efter 87 minuters spel.

Malmö FF
MFF säkrade SM-guldet på söndagen via 4-0-segern mot Sirius, och i den matchen bytte man in samtliga utespelare utom en på bänken. Sist av alla, i den 86:e minuten, kom Amin Sarr (2001, bilden ovan) in.

Mjällby AIF
Adam Petersson (2000) hoppade in med dryga kvarten kvar när Mjällby tog en 2-0-seger mot IFK Norrköping.

Varbergs BoIS
Gideon Mensah (2000) startade för Varberg och byttes ut med timmen spelad i 5-2-segern mot Hammarby. Kort efteråt byttes Keanin Ayer (2000) in, och på slutet gjorde även Erion Sadiku (2002) entré.

Örebro SK
Hussein Ali (2002) byttes ut strax före slutet i 0-1-förlusten mot Kalmar, och hade dessförinnan hunnit dra på sig en varning.

Östersunds FK
Nikolaos Dosis (2001, bilden ovan) spelade hela matchen när Östersund åkte på en 1-2-förlust borta mot Häcken. Malcolm Stolt (2000), som gjorde sin allsvenska debut i förra omgången, fick också göra ännu ett inhopp på slutet.