Allsvenskans 24:e omgång bjöd på många noterbara händelser – däribland två debuter!

AIK
Eric Kahl (född 2001) spelade hela matchen och stod även för en målgivande assist i 2-0-segern mot IFK Göteborg. Även Paulos Abraham (2002) och Erik Ring (2002) startade, men byttes ut i andra halvlek.

BK Häcken
Patrik Wålemark (2001) startade i 0-0-mötet med Helsingborg, men byttes ut efter 72 minuters spel. På slutet kom även Kevin Yakob (2000) och Ali Youssef (2000) in.

Djurgården
Mattias Mitku (2001) fick göra sin allsvenska debut när han byttes in i den 79:e minuten mot Malmö FF, vid underläge 0-2. När slutsignalen ljöd hade dock Djurgården vänt och vunnit med 3-2.

Falkenbergs FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Falkenberg i den 24:e omgången.

Hammarby
Aimar Sher (2002) startade i Hammarbys 4-2-seger mot Mjällby, och byttes ut efter 79 minuters spel. På slutet bytte hemmalaget även in Akinkunmi Ayobami Amoo (2002)

Helsingborgs IF
Jakob Voelkerling Persson (2000) hann både bytas in och ut i den första halvleken när Helsingborg spelade 0-0 mot Häcken. I slutet av matchen kom även Alex Timossi Andersson (2001) in.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002) kom in mitt i den andra halvleken i Elfsborgs 3-1-seger mot Kalmar. En liten stund senare gjorde även Prince Isaac Kouame (2000) entré.

IFK Göteborg
Yahya Calley (2001) spelade 76 minuter när IFK Göteborg åkte på en 0-2-förlust borta mot AIK. I samma veva byttes Emil Holm (2000) in.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) passade fram till ett av målen när Norrköping besegrade Varberg med 3-1. Han byttes sedan ut på tilläggstid, samtidigt som försvararen Theodore Rask (2000) kom in och gjorde sin allsvenska debut.

IK Sirius
Jamie Roche (2001) och Johan Karlsson (2001) byttes ut med kvarten kvar i 2-3-förlusten mot Östersund.

Kalmar FF
Carl Gustafsson (2000, bilden ovan) startade för Kalmar i 1-3-förlusten mot Elfsborg, men byttes ut efter 47 minuters spel. Edvin Crona (2000) och Isak Jansson (2002) kom in i samma veva, och lite senare äntrade även Nils Fröling (2000) planen.

Malmö FF
Amin Sarr (2001) byttes in med ungefär timmen spelad när MFF tog en 4-0-seger borta mot Kalmar.

Mjällby AIF
Adam Petersson (2000) fick göra ett inhopp i den andra halvleken när Mjällby åkte på en 2-4-förlust mot Hammarby.

Varbergs BoIS
Keanin Ayer (2000) startade i 1-3-förlusten mot Norrköping och byttes ut på slutet. Laget satte även in Gideon Mensah (2000), Erion Sadiku (2002) och Rasmus Cronvall (2002) i andra halvlek.

Örebro SK
Hussein Ali (2002) spelade hela matchen – och drog även på sig ett gult kort – när Örebro åkte på en 1-2-förlust borta mot Falkenberg.

Östersunds FK
Nikolaos Dosis (2001) kom in på tilläggstid när Östersund tog en 3-2-seger borta mot Sirius.