I en haltande allsvensk tabell har några lag inte spelat färdigt omgång 19 än – men däremot är nummer 20 redan avklarad. Och den bjöd bland annat på ett mål från en av seriens 2000-talister.

AIK
Eric Kahl (född 2001) fick 90 minuter i benen när AIK spelade 0-0 borta mot Malmö FF. Även Paulos Abraham (2002) startade, men byttes ut i mitten av den andra halvleken. Han ersattes då av Bilal Hussein (2000).

BK Häcken
Det blev ett sent inhopp för Patrik Wålemark (2001) när Häcken lyckades kvittera till 1-1 i slutsekunderna av hemmamötet med Sirius.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den 20:e omgången.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) och Matthew Garbett (2002) startade båda för Falkenberg i 0-3-förlusten mot IFK Göteborg, men blev senare utbytta.

Hammarby
Akinkunmi Amoo (2002) spelade sista halvtimmen när Hammarby fick med sig ett 2-2-resultat hemma mot Helsingborg.

Helsingborgs IF
Ian Pettersson (2002, bilden ovan) gjorde sin första allsvenska start för året mellan Helsingborgs stolpar i 2-2-mötet med Hammarby. För de rödklädda spelade även Armin Gigovic (2002) hela matchen, medan Jakob Voelkerling Persson (2000) blev utbytt i andra halvlek. In i hans ställe kom Alex Timossi Andersson (2001).

IF Elfsborg
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Elfsborg i den 20:e omgången.

IFK Göteborg
Nyförvärvet Yahya Calley (2001) spelade hela matchen för ”Blåvitt” i 3-0-segern mot Falkenberg. Det gjorde även Alhassan Yusuf (2000).

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003, bilden längst upp) spelade hela matchen – och gjorde dessutom det första målet! – när Norrköping vann med 2-0 borta mot Kalmar.

IK Sirius
Jamie Roche (2001, bilden ovan) fick chansen från start i Sirius när man spelade 1-1 borta mot Häcken, och han byttes ut först i slutminuterna. I den 68:e minuten kom även Johan Karlsson (2001) in.

Kalmar FF
Isak Jansson (2002) var på planen under samtliga 90 minuter när Kalmar förlorade med 0-2 hemma mot Norrköping. Även Edvin Crona (2000) startade, men byttes ut lagom till halvtidsvilan.

Malmö FF
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Malmö FF i den 20:e omgången.

Mjällby AIF
Taylor Silverholt (2001) hoppade in och fick spela slutkvarten när Mjällby förlorade med 1-2 mot Varberg.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000) byttes ut först i slutminuterna när Varberg tog en 3-2-seger borta mot Mjällby. Gideon Mensah (2000) och Erion Sadiku (2002) hoppade båda in på slutet.