Ali Youssef satte sitt första mål i sin första match från start när Häcken slog AIK. Samtidigt blev Jacob Ondrejka målskytt för Elfsborg i lagets storseger mot Mjällby.

AIK
Bilal Hussein (2000), Eric Kahl (2001), Robin Tihi (2002) och Paulos Abraham (2002) startade alla för AIK i bortaförlusten mot BK Häcken. Både Kahl och Abraham byttes ut i den andra halvleken och en av inhopparna för Gnaget var Tom Strannegård (2002)

BK Häcken
Ali Youssef (2000) gjorde sin första allsvenska match från start och firade med att göra ett av målen när Häcken besegrade AIK med 4-0. Patrik Wålemark (2001) hoppade in med sex minuter kvar av matchen.

Djurgården
Ingen spelare född på 2000-talet fick speltid för Djurgården i den tionde omgången.

Falkenbergs FF
Edi Sylisufaj (2000) drömmålade när Falkenberg kryssade borta mot IFK Göteborg. Mohammad Ahmadi (2000) och Matthew Garbett (2002) byttes in i den andra halvleken.

Hammarby
Aimar Sher (2002) hoppade in i Hammarbys bortaförlust mot Malmö FF.

Helsingborgs IF
Armin Gigovic (2002) spelade hela matchen när HIF kryssade mot Örebro SK. Assad Al Hamlawi (2000) startade också, men blev utbytt i den andra halvleken. Alex Timossi Andersson (2001) hoppade in när Al Hamlawi lämnade planen.

IF Elfsborg
Jacob Ondrejka (2002, bilden ovanför) blev inbytt och gjorde ett av målen i Elfsborgs 5-0–seger borta mot Mjällby.

IFK Göteborg
Alhassan Yusuf (2000) spelade hela matchen när IFK Göteborg tappade 2-0 till 2-2 hemma mot Falkenbergs FF. Emil Holm (2000), Oscar Vilhelmsson (2003) och Noah Alexandersson (2001) hoppade in i den andra halvleken.

IFK Norrköping
Isak Bergmann Johannesson (2003) spelade hela matchen när Peking slog Varbergs BoIS med 2-0. Ishaq Abdulrazak (2002) spelade också från start, men blev utbytt med sju minuter kvar. Manasse Kusu (2001) hoppade in när Abdulrazak lämnade planen.

IK Sirius
Jamie Roche (2001) byttes in sent i andra halvleken i det oavgjorda bortamötet mot Kalmar. Ett sent inhopp blev det också för Joakim Persson (2002). Johan Karlsson (2001) byttes in på tilläggstid.

Kalmar FF
Isak Jansson, Edvin Crona (2000) och Carl Gustafsson (2000) fick hoppa in i den andra halvleken när Kalmar kryssade mot IK Sirius och tog sin första poäng på sex omgångar.

Malmö FF
Amin Sarr (2001, blev inbytt i den andra halvleken när MFF slog Hammarby med 3-0 hemma. Sarr skapade ett par farligheter från sin vänsterkant.

Mjällby AIF
Taylor Silverholt (2001) hoppade in i Mjällbys storförlust hemma mot Elfsborg.

Varbergs BoIS
Luke Le Roux (2000) och Keanin Ayer (2000) startade och spelade hela matchen när Varberg förlorade med 2-0 borta mot IFK Norrköping. Erion Sadiku (2002), Sebastian Nanasi (2002) och Tashreeq Matthews (2000) hoppade in i den andra halvleken.

Örebro SK
Jack Lahne (2001) och Dennis Collander (2002) spelade från start i ÖSK:s kryssmatch i Helsingborgs IF. Lahne blev utbytt i paus och Collander fick 85 minuter.

Östersunds FK
Jordan Attah Kadiri (2000) spelade från start och var kvar på planen hela matchen när ÖFK kryssade borta mot Djurgården.